Dorn therapie

Dorn therapie wordt altijd begonnen met het opheffen van beenlengte verschil en correctie van wervelscheefstand op een pijnloze en effectieve manier. Ook wordt gebruik gemaakt van een effectieve manier van losmaken van tussenwervelschijven, rugspieren en zenuwen. Ook alle andere gewrichten kunnen met
Dorn-methode worden gecorrigeerd. Alle correcties worden uitgevoerd tijdens beweging. Er vind geen manipulatie plaats. Door beweging van het bepaalde lichaamsdeel komt er op spierniveau ruimte waardoor deze correcties pijnloos kunnen worden uitgevoerd. Ook kan ik soft mobilisaties uitvoeren. Dit is een zachte techniek om spieren, pezen en wervels onderling soepel te maken. Dorn kan eventueel gecombineerd worden met De Breuss massage. Bij o.a. artrose werkt deze Pijn verlichtend. Hij is ook heerlijk ontspannend.

Indicatie: o.a. Rugklachten, spijsverteringsklachten, fibromyalgie, hoofdpijn en migraine, Schouderklachten, ischias, spit, tennis- ellenboog, golferelleboog, huisvrouwenduim, darm/blaasproblemen, chronische vermoeidheid, bekkeninstabiliteit, bekkenscheefstand en frozen-shoulder. Ook bij prothesen van knie en heup kan Dorn verlichting brengen.